Monday, August 14, 2006

GPM Humanitarian Relief Aid

9 comments:

pycnogenol said...

We should be grateful for our work, not simply because it provides us with a living, with the necessities of life, but because it affords us the opportunity to serve humanity, to lighten the journey for others, and also, in some small measure, to make this world a better place in which to live.

I'm so PROUD of you ikelah, and thank you for sharing. May ALLAH bless you and family always.

mama sarah said...

video ni pasal apa ya? saya tak boleh tengok. but i'm guessing from pycno's comment, it's about your charity work?

Ikelah said...

saja saja buat videoclip from old photos sewaktu di pakistan and jogja. kena penyakit youtube husband u. contagious jugak. didi not work yesterday due to server breakdown. its working now. ;)

Ikelah said...

thanks pycno. kita takde apa sangat. sikit je. videoclip ni asalnya buat main main saja di notebook tapi mereka suruh masuk kat youtube. sekarang rasa seronok balik buat videoclip. saya dan rakan pernah buar dulu untuk tsunami acheh... nanti saya cari dan cuba masukkan. it was a good one sebab rakan saya tu pro dan kami buat untuk kutip sumbangan. ;)

Mama Sarah said...

dah dapat tengok dah. timbul keinsafan.
"we should thank God with what we have" you are so right.

azahar said...

salam dr ikelah,

tidak mahukah pengalaman sdr dikongsi bersama oleh majoriti pembaca di luar blog ini, agar terbit rasa insaf bahawa ada kisah di sebalik dunia sana yg tidak sebaik di daerah kita.

Izhal said...

nice montage!!! banyak tempat doktor dah pi tolong orang neee... pastinya kalau ada orang tersadai tepi jalan tayar bocor dr berhenti bagi bantuan... lepas ni ke mana pula? lubnan?

hiyoshi said...

It's been said time and time again that we should be thankful for what we have. But how often fo we actually take the time to do that?

Thank you for the gentle reminder.

ayumi said...

Salaam..

Nice video.. I don't know how many of these sort of videos I've watched.. but I never get tired of them. They always touched this one spot in my heart. I hope to be doing what you've done soon...