Saturday, May 27, 2006

Paroi Swimming meet April 2006





I was at Paroi Aquatics in April 2006 to give moral support to our dear niece Diyana Qistina Redza. She is DITH sister's eldest daughter who stays in China. She reperesented Selangor junior team and bagged 4 gold medals. Congratulations Qistina.


The Great Chase
(The boy with the black cap was really good, third swimmer in medley relay)


The 2 pictures i posted were 2 junior boys. It was my first 'sports coverage.'
He he he ... sorry azahar.


Towards Victory
(individual free style)


14 comments:

Tokki Andak said...

Aki tok pernoh keluor dari Paser Derian nih jadik Aki tok tahu mana dudok nya Paroi ni.

Hok mana satu Qistina anok sedara drroza tuh?? Kabor ler Aki nih mata dah kelabu. Doktor suroh buang selapot, Aki kata tunngu dolu bior sampai masak ranum, mudoh sket Doktor nok kikis nye!

ayumi_of_mirkwood said...

Salaam..
I've always loved watching swimming events.. but I only get to watch them on TV. I've never get to see the live event.

azahar said...

wah pic sports!...one up dr ikelah..hehe. saya dah minta staff yg buat coverage dlm on going sukma kedah cari2 jika diyana bertanding disana.jika ada, kita akan baca kisahnya..hehe.

mynn said...

ikelah
have you ever considered a different career?????????

Aki Anjang said...

Andak wei! Pedoh je awok tak penoh keluar Pasir Derian. Hari tu koi nampok awok jue Asam Rongkat kat pekan sari Pulo Rusa tu? Orang selaput kat otok, awok tu selaput kat mata. Tu pasal lar dok lupa je tak sedor diri. Ni ha Anjang kok beri petua nok bagi hilang selaput tu bior jenih sikit mata. Gi beli ubat bagi jernih air akuarium tu, buboh kat mata. Cuba je la. Kalo untuk ikan boleh, untuk awok pun boleh la gamaknya. Kalo tak boleh jugok, barular kikih pakae kertas pasir.

Ikelah said...

tokki andak
Paroi di Negeri Sembilan.

Selaput(Ptyregium) tu gosong dengan sabut kelapa dilembabkan dengan limau nipis, dengarnya mujarab.
Qistina saya tak masukkan sebab gambarnya dalam komputer di rumah.

ayumi
wssalam. it was my first time at a swimming event and it found it interesting. You should try to attend one and enjoy the musical screams from the supporters. The one i attended was a junior meet, the supporters were mainly parents and families including tok, nenek, uncles, aunties, cousins etc.

azahar
Diyana Qistina tak masuk SUKMA. DIa nak masuk 12 tahun dan cuma dalam team pelapis Selangor yang junior.

mynn
Nak jugak kalau National Geographics nak ambik....hahahaha....

yang ni tak de apa mynn. photographers that came that day carried long white lenses(cannon tele), big cameras and acessories. Kita pakai D50 at ISO1600, aperture widest at F5.6, mana jadi, banyak noise...hehehehe...cuma keberanian(buat muka tebal dengan camera kecik tapi lagak macam pro), minat dan permintaan keluarga yang buat searching for the best spot and waited for a good shot. i moved around to find suitable place for each event. Seronok dan menarik, patutlah azahar buat sports coverage. Mynn, you should try buat swimming coverage. ;)

How's your exam anyway?

Ikelah said...

aki anjang
ada ke ubat jernihkan air di kedai aquarium? kan pakai filter untuk jernihkan air. Kat pulau Rusa ada pekan sari? sejak bila? ;)

Izhal said...

Tahniah Diyana Qistina Redza!!! 4 golds wow!!!
No2. looks like a por sports shot :)

by the way I transformed my mobile phone into an SLR...

azahar said...

awal pagi lagi staff di kedah informed diyana tiada dlm list selangor swimmers.ya sbb usia.diayna terlalu muda.kita tunggu next sukma di terengganu.

saya buat sports sbb "diarahkan".. hehe, selain pernah diletakkan di news, crime, court & business desk.

memang seronok di sports desk.thrillnya bila kita menjadi ribuan wakil media serata dunia yg cover olympic, commanwealth & asian games. dr ikelah boleh ikut saya satu hari nanti.

Ikelah said...

izhal
First time and memang tak reti.

How did you transform it into an SLR?

azahar
Mudah mudahan next SUKMA ;)

InsyaAllah kalau diajak dan masanya kena saya akan ikut. Tentu seronok jika dapat bersama press untuk membuat liputan kerana dengan pass, pergerakan akan lebih bebas. Thanks.

Paul Moss said...

The 2nd photo is very good. You might want to use a polarizer filter to reduce the glaring effect on the water. As for the 3rd image, go get a better lens.

Ikelah said...

paul moss
i could not use a polarizer as it will bring down the speed by 1 1/2 to 2 stops. it was already at the max aperture f5.6, speed 1/125 sec and iso 1600. max limit unless i have a f2.8 VR lens and D200 body wich can set at iso3200. ;) any sponsor???hehehehe. the condition got worse as it rained with heavy clouds. :( so was the third picture.

it was interesting, you should give a try but u need a long tele.

Anonymous said...

Keep up the good work »

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... Get vicodin dvd windows media player Ritalin how it works Bextra fda qoclick shop warning Days inn and alpena